fbpx

Online, online, online… Als lokale ondernemer hoor je dit waarschijnlijk zo vaak dat je er gek van wordt. Wat moet je als hovenier, boomkweker of winkelier nou online? Wat hebben je klanten eraan? Is er überhaupt nog wel ruimte naast al die giganten zoals bol.com, Coolblue en al die prijsvechters in jouw markt? Deze vragen horen we vaak, en we geven je er graag antwoord op.

We zien we dat Google steeds meer verschuift naar lokale in plaats van nationale zoekresultaten. Voorbeeld: Zoek je in Google op ‘Strijkijzer kopen’ dan zullen lokale websites en/of websites in jouw regio hoger in de ranking komen. Hier ligt dus een grote kans voor de lokale ondernemers in de regio.

(Online) consumenten zoeken beleving, zowel in de webshop als in de fysieke winkel. Wij zien een duidelijke verschuiving van generalisten (zoals Bol.com) naar specialisten met een lokale vestiging. Het is niet voor niets dat steeds meer grote online generalisten fysieke vestigingen openen. Zo realiseerden we voor De Nootsaeck, specialist in notenbomen, een splinternieuwe webshop in combinatie met een belevingstuin waar consumenten de bomen en de bijbehorende vruchten eerst kunnen bekijken en proeven.

Als lokale ondernemer een webshop starten biedt nog meer voordelen. Zo ben jij de specialist en weet je alles over je producten. Deel deze informatie op je webshop, en versterk dit met video’s vanuit je fysieke vestiging. Dit versterkt je Google-positie en wekt vertrouwen bij de consument.

Tot slot kun je als lokale ondernemer met een eigen webshop wel profiteren van de grote online webshops. Met een koppeling zijn al jouw producten ook verkrijgbaar op bijvoorbeeld Bol.com en Amazon en bereik je in korte tijd miljoenen publiek. Voor het Speelkado uit Lienden resulteerde dit in 300+ bestelling in de eerste week!

Ben je benieuwd welke online kansen er voor jou zijn? Laten we samen gaan voor online succes! (Dit artikel is ook geplaatst in Midden Betuwe Totaal)

Zeer tevreden over de samenwerking met Van Walsem Solutions. Recentelijk hebben wij een compleet nieuwe webshop ontwikkeld in samenwerking met Patrick en zijn team van proffesionals. Bedankt team VWS!

Wim Willemsen
Betuweseal.nl

We kochten begin dit jaar een verliesgevende webshop op. Binnen 4 weken draaide we in de plus. Dankzij Van Walsem Solutions. Zij hebben de webshop geheel geoptimaliseerd en een perfecte Google campagne opgezet waarmee 80% besparen op onze kosten. Zeer tevreden. Snel schakelen. Korte lijnen. En in het weekend en s'avonds bereikbaar. Super!

Teunis Bunt jr.
Buntasbestsanering.nl / Hollandsklompenhuis.nl

Van Walsem Solutions is een zeer gedreven doelgerichte partner. Heeft een sterk team/netwerk en kan razendsnel schakelen. Met zijn selectieve netwerk help hij ons, onze webshops steeds weer naar een hoger niveau tillen.

Pieter van Walsem
Staalkabelstunter.com / Waltox.nl

Wij zijn via via bij Van Walsem Solutions gekomen en Patrick wist al snel hoe hij ons kan helpen! Er wordt snel gereageerd en duidelijk gewerkt. Wij zijn erg blij met deze match.

Sarina van der Kieft
Campingdevijverhof.nl

Van Walsem Solutions creeerde voor ons een volledig nieuwe webshop en beheert ook onze online marketing. Hierdoor hebben we een enorme omzetgroei kunnen realiseren! We zijn daarom ook erg tevreden met de samenwerking.

Martin
Cv-compleet.nl / Elektra-compleet.nl

Wij hebben een zeer goede ervaring met Van Walsem Solutions! Samen bespreken ze de plannen en handelen daarna snel. We begonnen met de opdracht om ons logo te vernieuwen en zij realiseerden daarna ook visitekaartjes, briefpapier en een nieuwe reponsive website. We hebben er een goed gevoel bij! Ze zijn vol nieuwe ideeën dus echt een aanrader.

Jan de Greef
Grevo.nl

Wij werken ook voor:

Samen naar (online) succes?.

Neem vrijblijvend contact op met ons om je wensen te bespreken.

×