fbpx
VWS-028

SEO optimalisatie.

Welke zoekwoorden zijn relevant voor jouw pagina? Titels, meta omschrijving en afbeeldingen optimaliseren we met de juiste zoekwoorden.

Linkbuilding.

Met ons uitgebreide netwerk realiseren we kwalitatief hoogwaardige links naar jouw website wat zorgt voor een hogere Google posities (zie cases.) We gaan uitsluitend voor links met een hoge betrouwbaarheidswaarde.

VWS-025

Social advertising.

Social media is het nieuwe kanaal voor elke ondernemer! We targetten super gericht jouw doelgroep. Data gebruiken we weer om jouw doelgroep verder te ontdekken.

SEA adverteren.

Snel succes door Google Ads adverteren. Onze specialisten maken op basis van de zoekwoordenanalyse doelgerichte advertenties (Ads en Shopping) om potentiële klanten te verleiden.

VWS-023

SEO webteksten.

Wij schrijven doelgerichte webteksten, gericht op jouw branche. Bewezen succes  voor hogere Google posities.

Externe platformen.

'Big boys' Amazon, Beslist, Bol.com en Marktplaats zijn niet meer weg te denken uit de e-commere wereld. Met miljarden omzet, krachtig bereik en hoge investeringen veroveren zij de markt. Voor jou als ondernemer is het interessant om hiervan te profiteren. Wij realiseren en optimaliseren connecties tussen deze platformen. Je betaalt een vast percentage van de omzet aan het platform in ruil voor een groot bereik en een hoge betrouwbaarheid. Direct resultaat vanaf het eerste moment.

Alles onder controle.

Uiteraard nemen wij heel veel beslissingen op gebied van online marketing op basis van data. Speciaal voor jou als ondernemer hebben wij een real-time data overzicht op basis van jouw wensen. Zie bijvoorbeeld direct de winst per merk, belangrijkste categorie of de Google Ads uitgaven en opbrengsten. Zo kan jij met jouw onderneming hier direct op inspelen.

300+ bestellingen via Bol.com per week, Het Speelkado

Het Speelkado heeft de omzet en de winst flink weten te verhogen door gebruik te maken van de koppeling tussen CCVshop en Bol.com. Op deze manier werd in hele korte tijd miljoenenpubliek bereikt. Met een speciaal op maat gemaakt dashboard controleert Het Speelkado live alle cijfers.

Hoge Google posities voor Puurteak

Puurteak is de webshop voor hoogwaardige boomstam- en teakmeubelen. Puurteak helpt de klant van A-Z online en in de showroom. Wij helpen Puurteak bij de online vindbaarheid. Met succes. Al vele zoekwoorden in de Top-3, mede door het on-page optimaliseren van de webshop.

Webshop optimalisatie op basis van gedrag. Hollandsklompenhuis.

Je bezoekers in de watten leggen op je webshop, de droom van veel ondernemers. Wij optimaliseren Hollandsklompenhuis.nl puur op basis van klik- en kijkgedrag. Komen er bepaalde kenmerken naar voren? Dan verbeteren we deze. Resultaat: extra conversie en een blije klant!

Maximaal betaalgemak. Eenvoudig afrekenen met Tikkie.

Voor verschillende webshops hebben we een koppeling gelegd tussen de webshop en de populaire Tikkie app. Een klant hoeft alleen zijn mobiele nummer in te voeren waarna Tikkie de overige gegevens automatisch in het systeem aanvult. Resultaat: een hoger klantcijfer en 10% extra conversie.

previous arrow
next arrow
Slider

Waarom samen met ons naar (online) succes?.

Specialisme.

Je moet doen waar je goed in bent. Onze 6 teamleden hebben elk een eigen specialiteit wat jouw succes vergroot.

Echte ondernemers.

Jij onderneemt het liefst. Wij ook. Samen zetten we jouw investering gericht in om succes te behalen. Check hier nog meer redenen.

Snel & Kwaliteit.

Even snel schakelen, daar houden we van. Laagdrempelig. We gaan voor de hoogste kwaliteit, net zolang tot we samen een 'wauw' gevoel hebben.

Super samenwerking met Van Walsem Solutions. Een prachtige webshop gemaakt voor ons. De webshop was 2 dagen open, gelijk resultaat (verkoop). Mooier kan het niet! Echt aan te bevelen! Nu al meer dan 300 bestellingen per week.

Wim van Oostende
Hetspeelkado.nl

Zeer tevreden over de samenwerking met Van Walsem Solutions. Recentelijk hebben wij een compleet nieuwe webshop ontwikkeld in samenwerking met Patrick en zijn team van proffesionals. Bedankt team VWS!

Wim Willemsen
Betuweseal.nl

We kochten begin dit jaar een verliesgevende webshop op. Binnen 4 weken draaide we in de plus. Dankzij Van Walsem Solutions. Zij hebben de webshop geheel geoptimaliseerd en een perfecte Google campagne opgezet waarmee 80% besparen op onze kosten. Zeer tevreden. Snel schakelen. Korte lijnen. En in het weekend en s'avonds bereikbaar. Super!

Teunis Bunt jr.
Buntasbestsanering.nl / Hollandsklompenhuis.nl

Van Walsem Solutions is een zeer gedreven doelgerichte partner. Heeft een sterk team/netwerk en kan razendsnel schakelen. Met zijn selectieve netwerk help hij ons, onze webshops steeds weer naar een hoger niveau tillen.

Pieter van Walsem
Staalkabelstunter.com / Waltox.nl

Wij zijn via via bij Van Walsem Solutions gekomen en Patrick wist al snel hoe hij ons kan helpen! Er wordt snel gereageerd en duidelijk gewerkt. Wij zijn erg blij met deze match.

Sarina van der Kieft
Campingdevijverhof.nl

Van Walsem Solutions creeerde voor ons een volledig nieuwe webshop en beheert ook onze online marketing. Hierdoor hebben we een enorme omzetgroei kunnen realiseren! We zijn daarom ook erg tevreden met de samenwerking.

Martin
Cv-compleet.nl / Elektra-compleet.nl

Wij hebben een zeer goede ervaring met Van Walsem Solutions! Samen bespreken ze de plannen en handelen daarna snel. We begonnen met de opdracht om ons logo te vernieuwen en zij realiseerden daarna ook visitekaartjes, briefpapier en een nieuwe reponsive website. We hebben er een goed gevoel bij! Ze zijn vol nieuwe ideeën dus echt een aanrader.

Jan de Greef
Grevo.nl

Wij werken ook voor:

 • Logo_Lampentotaal
 • Logo_Betuweseal
 • Kapaan
 • Speelgoeddebetuwe
 • staalkabelstunter
 • buntasbest
 • Hollandsklompenhuis
 • grevo
 • Minicar_380
 • denootsaeck
 • cvcompleet
 • Puurteak
 • campingdevijverhof
 • Bount
 • Betuwe_uitvaart_380
 • Bruin_380
 • HM-E_380
 • bomenenzo_380
 • vandergarde_380
 • Logo_Bogert

Samen naar (online) succes?.

Neem vrijblijvend contact op met ons om je wensen te bespreken.

×