fbpx

Maak kennis met onze toppers.

Patrick van Walsem

Advies


Al vanaf zijn vijftiende ondernemer, en adviseert nu onze klanten op gebieden zoals investeringen, assortiment, e-commerce en alles wat hierbij komt kijken.

Joelle van Brenk

SEO specialist


Bijt zich vast in de klant om zo de meest relevante teksten te kunnen schrijven. Ze weet soms meer over jouw onderneming dan je denkt ;) Vanzelfsprekend zorgt ze ervoor dat Google de teksten ook waardeert.

Martin Keuken

Grafisch vormgever


Jong talent op gebied van grafische vormgeving. Ontwerpt super creatieve huisstijlen, brochures en nog veel meer. Onze eigen huisstijl is uiteraard ook ontworpen door deze Opheusdenaar.

Justen Huiting

SEO specialist / Linkbuilding


Topper die blij wordt van data. Ziet altijd SEO verbeteringen voor jouw website, en weet deze perfect te onderbouwen met data. Heeft veel connecties en zorgt ervoor dat jouw site bovenin Google gaat shinen!

Erika Berendse

SEO specialist


Bedenkt nieuwe merken, inclusief tekstuele uitingen. Schrijft vriendelijke SEO teksten in een handomdraai. Natuurlijk is ze ook te vinden achter het stuur van de 'Van Walsem Solutions Volkswagen UP!'

Patrick Geijtenbeek

SEA specialist


Kent Google Ads met zijn ogen dicht. Kan uiterst nauwekeurig targetten en boekt vele successen met Ads en Shopping. Focust op al onze Google Ads account en verbetert deze continu.

Samen naar (online) succes?.

Neem vrijblijvend contact op met ons om je wensen te bespreken.

×