fbpx

Conversiegericht.

Wij ontwikkelingen webshops gericht op conversie (orders / aanvragen). Zo testen we met kleurgebruik, teksten en prijstechnieken.

VWS-012

Begeleiding.

Wij begeleiden jou als ondernemer van A-Z. Samen gaan we voor online succes!

Platform.

Samen bepalen we op welk platform we jouw webshop ontwikkelen. Zo maken we volledig maatwerk webshop, maar zijn we ook Partner van Lightspeed en CCVshop.

Waarom Van Walsem Solutions?.

Elk bedrijf is anders en elk bedrijf heeft daarom zijn eigen webshop nodig. Hierdoor zijn onze opdrachten erg afwisselend. Onze uitdaging ligt in het creëren van een webshop die past bij uw bedrijf. Wij zorgen voor een creatieve shop, gericht op conversie en gebruikersgemak. Buiten volledig maatwerk maken we ook gebruik van Lightspeed en CCVshop.

neem contact op

Speelgoed webshop van de Betuwe.

Klant van het eerste uur. Speelgoed de Betuwe is de webshop voor binnen- en buitenspeelgoed gevestigd in Opheusden. We optimaliseren de webshop en verzorgen de online marketing. Naast Google Adwords verzorgen we ook koppelingen met Beslist, Bol.com en Amazon.

Maximaal betaalgemak. Eenvoudig afrekenen met Tikkie.

Voor verschillende webshops hebben we een koppeling gelegd tussen de webshop en de populaire Tikkie app. Een klant hoeft alleen zijn mobiele nummer in te voeren waarna Tikkie de overige gegevens automatisch in het systeem aanvult. Resultaat: een hoger klantcijfer en 10% extra conversie.

Beleef je eigen notenboom. De Nootsaeck.

Boomkwekerij Herenland en bomenwebshop De Nootsaeck zijn samen de specialist op het gebied van noten en kastanjebomen binnen Benelux en Duitsland. Wij verzorgden de volledige positionering, huisstijl, webshop en alle koppelingen die hierbij komen kijken. Daarna hebben de online marketing opgezet, wat we constant verbeteren om de winstgevendheid te verhogen.

Webshop optimalisatie op basis van gedrag. Hollandsklompenhuis.

Je bezoekers in de watten leggen op je webshop, de droom van veel ondernemers. Wij optimaliseren Hollandsklompenhuis.nl puur op basis van klik- en kijkgedrag. Komen er bepaalde kenmerken naar voren? Dan verbeteren we deze. Resultaat: extra conversie en een blije klant!

previous arrow
next arrow
Slider

Waarom samen met ons naar (online) succes?.

Specialisme.

Je moet doen waar je goed in bent. Onze 6 teamleden hebben elk een eigen specialiteit wat jouw succes vergroot.

Echte ondernemers.

Jij onderneemt het liefst. Wij ook. Samen zetten we jouw investering gericht in om succes te behalen. Check hier nog meer redenen.

Snel & Kwaliteit.

Even snel schakelen, daar houden we van. Laagdrempelig. We gaan voor de hoogste kwaliteit, net zolang tot we samen een 'wauw' gevoel hebben.

Zeer tevreden over de samenwerking met Van Walsem Solutions. Recentelijk hebben wij een compleet nieuwe webshop ontwikkeld in samenwerking met Patrick en zijn team van proffesionals. Bedankt team VWS!

Wim Willemsen
Betuweseal.nl

We kochten begin dit jaar een verliesgevende webshop op. Binnen 4 weken draaide we in de plus. Dankzij Van Walsem Solutions. Zij hebben de webshop geheel geoptimaliseerd en een perfecte Google campagne opgezet waarmee 80% besparen op onze kosten. Zeer tevreden. Snel schakelen. Korte lijnen. En in het weekend en s'avonds bereikbaar. Super!

Teunis Bunt jr.
Buntasbestsanering.nl / Hollandsklompenhuis.nl

Van Walsem Solutions is een zeer gedreven doelgerichte partner. Heeft een sterk team/netwerk en kan razendsnel schakelen. Met zijn selectieve netwerk help hij ons, onze webshops steeds weer naar een hoger niveau tillen.

Pieter van Walsem
Staalkabelstunter.com / Waltox.nl

Wij zijn via via bij Van Walsem Solutions gekomen en Patrick wist al snel hoe hij ons kan helpen! Er wordt snel gereageerd en duidelijk gewerkt. Wij zijn erg blij met deze match.

Sarina van der Kieft
Campingdevijverhof.nl

Van Walsem Solutions creeerde voor ons een volledig nieuwe webshop en beheert ook onze online marketing. Hierdoor hebben we een enorme omzetgroei kunnen realiseren! We zijn daarom ook erg tevreden met de samenwerking.

Martin
Cv-compleet.nl / Elektra-compleet.nl

Wij hebben een zeer goede ervaring met Van Walsem Solutions! Samen bespreken ze de plannen en handelen daarna snel. We begonnen met de opdracht om ons logo te vernieuwen en zij realiseerden daarna ook visitekaartjes, briefpapier en een nieuwe reponsive website. We hebben er een goed gevoel bij! Ze zijn vol nieuwe ideeën dus echt een aanrader.

Jan de Greef
Grevo.nl

Wij werken ook voor:

Webshop laten maken

Op zijn vijftiende startte eigen Patrick van Walsem zijn eigen webshop in autopoetsmiddelen. Dit bleek een groot succes. Nu bouwen we samen met ons team aan online succes voor onze klanten.

Naast unieke ontwerpen, richten we de webshop voornamelijk in op vertrouwen en gebruiksvriendelijkheid. Op basis van een goed gesprek bespreken we welke aanpak het beste is voor jouw plan / branche, want iedere branche vereist een verschillende aanpak.

Maar niet alleen bovenstaande onderdelen zijn belangrijk. Optioneel werken we samen een strategische prijsstrategie uit, realiseren we de logistieke mogelijkheden voor jouw webshop en onderzoeken we welke betalingsmogelijkheden jouw klanten verwachten.

  • ALTIJD gericht op succes, in alles wat we doen.
  • Geen verborgen kosten. We bieden je een all-in prijs.
  • We volgen de laatste trends voor je. Dus altijd een up-to-date webshop.
  • Snel schakelen, dat vinden onze klanten belangrijk.
Offerte aanvragen

Samen naar (online) succes?.

Neem vrijblijvend contact op met ons om je wensen te bespreken.

×