fbpx

Doelgericht

Het eerste waar je aan denkt bij het bouwen van een website, is natuurlijk het design. Hoe moet het eruit komen te zien? Welke lay-out, welke kleuren en welke lettertypen gaan we gebruiken? Bij ons begint het proces niet hier, maar gaat er een stapje aan vooraf. We bepalen namelijk eerst wat voor type website we gaan maken. Op het moment dat jij een website wilt laten maken, heb je een bepaald beeld van het doel dat je website moet vervullen. Aan dat doel hangt een bepaalde structuur. Een voorbeeld: je bent een dienstverlener in een complexe sector. Je wilt graag dat je websitebezoekers beter leren begrijpen wat jouw dienst voor ze kan betekenen. Om ervoor te zorgen dat je dit doel bereikt, is het vitaal om ervoor te zorgen dat de informatie die ze hiervoor nodig hebben, goed gestructureerd is. Toegankelijk. Hier houd je in de eerste fase al rekening mee: hoe gaat de structuur eruit zien? Als je dit hebt bepaald en op papier hebt gezet, kun je naar de volgende stap.

Aantrekkelijk design

Aan de hand van de websitestructuur, ga je nadenken over een passend design. Samen met onze contactpersoon ga je bepalen hoe de website eruit komt te zien. We schetsen een beeld, en werken het voor je uit. Aan de hand daarvan gaan we verder: van schets tot kant en klare, functionele website. Een website die voor je spreekt en je verhaal doet. Door gebruik te maken van de laatste technieken en in te spelen op trends of tijdloze designs, zorgen we voor een aantrekkelijk design van jouw website. We letten er hierbij altijd op dat de lay-out, het beeldmateriaal, de lettertypes en het kleurgebruik past bij jouw identiteit. Daarvoor hebben we onze experts.

Snelheid

Vanzelfsprekend is jouw website een snelle website, want laadtijden vindt niemand leuk. Doordat we gebruik maken van diverse snelheidtools (waaronder van Google), zorgen we voor een snelle website. Dat is niet alleen heel prettig voor de gebruiker, maar het zorgt ook nog eens voor een SEO-boost. Snellere websites worden namelijk beter gevonden.

Vindbaarheid

Je website moet natuurlijk ook altijd toegankelijk zijn. Vanaf ieder apparaat, op ieder moment. Jouw bezoeker kan je website bezoeken vanaf zijn/haar computer, laptop, telefoon, tablet. Wanneer hij/zij wil. Misschien nog belangrijker: wanneer jij dat wilt. Wil je even offline? Dat kan. Wil je juist wel altijd bereikbaar zijn? We maken alleen maar gebruik van de meest betrouwbare servers met een uptime van >99,99%.

Snelheid

Als je website klaar is, wil je natuurlijk dat deze gevonden wordt. Zoals je in onze artikelen over SEO kunt lezen, is dat een doorlopend proces. Het is echter wel belangrijk dat je website op zo’n manier opgezet wordt dat de basis goed is. Vanuit die sterke basis kun je optimaliseren en testen met nieuwe elementen, waardoor je website in de felbegeerde hoge posities van zoekmachines belandt. Als je meer wilt weten over dit proces, neem dan contact op met ons!

Duidelijke informatie

De informatie die zich op jouw website bevindt, is duidelijk en begrijpelijk. Deze informatie kunnen we samen met jou vormgeven. Jij kent jouw core business beter dan wie dan ook, maar om het in een context te plaatsen die voor jouw bezoeker eenvoudig te begrijpen is, dat is vaak niet eenvoudig.

Zeer tevreden over de samenwerking met Van Walsem Solutions. Recentelijk hebben wij een compleet nieuwe webshop ontwikkeld in samenwerking met Patrick en zijn team van proffesionals. Bedankt team VWS!

Wim Willemsen
Betuweseal.nl

We kochten begin dit jaar een verliesgevende webshop op. Binnen 4 weken draaide we in de plus. Dankzij Van Walsem Solutions. Zij hebben de webshop geheel geoptimaliseerd en een perfecte Google campagne opgezet waarmee 80% besparen op onze kosten. Zeer tevreden. Snel schakelen. Korte lijnen. En in het weekend en s'avonds bereikbaar. Super!

Teunis Bunt jr.
Buntasbestsanering.nl / Hollandsklompenhuis.nl

Van Walsem Solutions is een zeer gedreven doelgerichte partner. Heeft een sterk team/netwerk en kan razendsnel schakelen. Met zijn selectieve netwerk help hij ons, onze webshops steeds weer naar een hoger niveau tillen.

Pieter van Walsem
Staalkabelstunter.com / Waltox.nl

Wij zijn via via bij Van Walsem Solutions gekomen en Patrick wist al snel hoe hij ons kan helpen! Er wordt snel gereageerd en duidelijk gewerkt. Wij zijn erg blij met deze match.

Sarina van der Kieft
Campingdevijverhof.nl

Van Walsem Solutions creeerde voor ons een volledig nieuwe webshop en beheert ook onze online marketing. Hierdoor hebben we een enorme omzetgroei kunnen realiseren! We zijn daarom ook erg tevreden met de samenwerking.

Martin
Cv-compleet.nl / Elektra-compleet.nl

Wij hebben een zeer goede ervaring met Van Walsem Solutions! Samen bespreken ze de plannen en handelen daarna snel. We begonnen met de opdracht om ons logo te vernieuwen en zij realiseerden daarna ook visitekaartjes, briefpapier en een nieuwe reponsive website. We hebben er een goed gevoel bij! Ze zijn vol nieuwe ideeën dus echt een aanrader.

Jan de Greef
Grevo.nl

Wij werken ook voor:

Samen naar (online) succes?.

Neem vrijblijvend contact op met ons om je wensen te bespreken.

×