fbpx

BLOG | Website laten maken.

Je wilt een website laten maken. Een website die voldoet aan alle eisen die erbij komen kijken. Waar let je op? Waar moet je rekening mee houden? Wij bouwen onze websites volgens een zevental speerpunten, die we hieronder uitleggen. Uiteraard is het belangrijk om rekening te houden met deze speerpunten als je een moderne, professionele website wilt. Wij vinden echter het belangrijkste dat je tevreden bent. Daarom kiezen we altijd voor een persoonlijke aanpak waarbij we met jou afstemmen waar je website aan moet voldoen.

  • Doelgericht
  • Aantrekkelijk design
  • Snelheid
  • Toegankelijkheid
  • Vindbaarheid
  • Duidelijke informatie
  • Beheerbaarheid

Doelgericht

hHet eerste waar je aan denkt bij het bouwen van een website, is natuurlijk het design. Hoe moet het eruit komen te zien? Welke lay-out, welke kleuren en welke lettertypen gaan we gebruiken? Bij ons begint het proces niet hier, maar gaat er een stapje aan vooraf. We bepalen namelijk eerst wat voor type website we gaan maken. Op het moment dat jij een website wilt laten maken, heb je een bepaald beeld van het doel dat je website moet vervullen. Aan dat doel hangt een bepaalde structuur. Een voorbeeld: je bent een dienstverlener in een complexe sector. Je wilt graag dat je websitebezoekers beter leren begrijpen wat jouw dienst voor ze kan betekenen. Om ervoor te zorgen dat je dit doel bereikt, is het vitaal om ervoor te zorgen dat de informatie die ze hiervoor nodig hebben, goed gestructureerd is. Toegankelijk. Hier houd je in de eerste fase al rekening mee: hoe gaat de structuur eruit zien? Als je dit hebt bepaald en op papier hebt gezet, kun je naar de volgende stap.

Aantrekkelijk design

A Aan de hand van de websitestructuur, ga je nadenken over een passend design. Samen met onze contactpersoon ga je bepalen hoe de website eruit komt te zien. We schetsen een beeld, en werken het voor je uit. Aan de hand daarvan gaan we verder: van schets tot kant en klare, functionele website. Een website die voor je spreekt en je verhaal doet. Door gebruik te maken van de laatste technieken en in te spelen op trends of tijdloze designs, zorgen we voor een aantrekkelijk design van jouw website. We letten er hierbij altijd op dat de lay-out, het beeldmateriaal, de lettertypes en het kleurgebruik past bij jouw identiteit. Daarvoor hebben we onze experts.

Snelheid

V Vanzelfsprekend is jouw website een snelle website, want laadtijden vindt niemand leuk. Doordat we gebruik maken van diverse snelheidtools (waaronder van Google), zorgen we voor een snelle website. Dat is niet alleen heel prettig voor de gebruiker, maar het zorgt ook nog eens voor een SEO-boost. Snellere websites worden namelijk beter gevonden.

Vindbaarheid

j Je website moet natuurlijk ook altijd toegankelijk zijn. Vanaf ieder apparaat, op ieder moment. Jouw bezoeker kan je website bezoeken vanaf zijn/haar computer, laptop, telefoon, tablet. Wanneer hij/zij wil. Misschien nog belangrijker: wanneer jij dat wilt. Wil je even offline? Dat kan. Wil je juist wel altijd bereikbaar zijn? We maken alleen maar gebruik van de meest betrouwbare servers met een uptime van >99,99%.

Snelheid

a Als je website klaar is, wil je natuurlijk dat deze gevonden wordt. Zoals je in onze artikelen over SEO kunt lezen, is dat een doorlopend proces. Het is echter wel belangrijk dat je website op zo’n manier opgezet wordt dat de basis goed is. Vanuit die sterke basis kun je optimaliseren en testen met nieuwe elementen, waardoor je website in de felbegeerde hoge posities van zoekmachines belandt. Als je meer wilt weten over dit proces, neem dan contact op met ons!

Duidelijke informatie

D De informatie die zich op jouw website bevindt, is duidelijk en begrijpelijk. Deze informatie kunnen we samen met jou vormgeven. Jij kent jouw core business beter dan wie dan ook, maar om het in een context te plaatsen die voor jouw bezoeker eenvoudig te begrijpen is, dat is vaak niet eenvoudig.

Hoe kunnen we je helpen?

D Dit artikel is geschreven door Justen Huiting, SEO specialist bij Van Walsem Solutions. Benieuwd wat we voor jouw website of webshop kunnen betekenen? Vraag de gratis websitecheck aan en ontvang op werkdagen binnen 2 uur een reactie en voorstel!

Artikel: 26-02-2018 16:15u

Nieuwschierig geworden?.

Neem vrijblijvend contact op met ons om je wensen te bespreken.

×