fbpx

Het juiste platform.

Het kiezen van een juist platform is belangrijk. Je zit bij ons niet vast aan ons eigen platform, wel zo transparant. Wij maken gebruik van Wordpress of een volledig custom website.

VWS-025

Op maat design.

Onze grafische vormgevers maken een design volledig op maat en gebaseerd op jouw wensen. Uiteraard volledig responsive.

Koppelingen.

We gaan nog een stap verder. Zo bouwen we koppelingen tussen jouw website en andere partijen. Denk bijvoorbeeld aan je boekhoudsysteem, klantrecensies en nog veel meer.

Waarom Van Walsem Solutions?.

Wil je graag een website laten maken, maar weet je niet waar je op moet letten, of heb je nog niet echt een idee hoe jouw organisatie, product of dienst het beste tot zijn recht komt? Wij kunnen je helpen om een website te maken die precies aansluit bij jouw doelgroep, en een goede uitstraling heeft die past bij jouw bedrijf. Voor online succes is het essentieel om ‘eruit te springen’, en dat is wat wij willen voor onze klanten. We vinden het belangrijk dat jij tevreden bent, en dat bereiken we door samen succes te boeken!

neem contact op

Elke dag een verse maaltijd op tafel door Mourits Diepvries

Bij Mourits Diepvries kiest u uit een compleet assortiment heerlijk diepvries maaltijden. Het doel en resultaat was een eenvoudige en gebruiksvriendelijke website, inclusief orderformulier.

Échte Zweedse klompen. BOUNT

BOUNT is dé specialist in Zweedse klompen. Wij hebben voor hen heel veel werk uit handen genomen:
✓ Volledige huisstijl inclusief 'klompendozen' ;)
✓ Advies en begeleiding bij inkoop klompen
✓ Ontwikkeling van nieuwe website

Al ruim 18 jaar verfrissend vakmanschap door Kapaan.

Voor Kapaan tuinaanleg & onderhoud hebben we een volledig nieuwe website ontworpen inclusief handige chatfunctie om zo laagdrempelig klantcontact te creëren. Daarnaast verzorgen we de online marketing, gericht om nieuwe klanten aan te trekken.

Samen genieten in de Betuwe. Website Camping de Vijverhof

Even helemaal genieten van de rust? Camping de Vijverhof is de camping in de Betuwe voor jong en oud. We ontwikkelde een volledig nieuwe website, inclusief bedrijfsvideo en professionele foto's. Ook de online marketing verzorgen we, zo gaan we samen naar online succes!

previous arrow
next arrow
Slider

Waarom samen met ons naar (online) succes?.

Specialisme.

Je moet doen waar je goed in bent. Onze 6 teamleden hebben elk een eigen specialiteit wat jouw succes vergroot.

Echte ondernemers.

Jij onderneemt het liefst. Wij ook. Samen zetten we jouw investering gericht in om succes te behalen. Check hier nog meer redenen.

Snel & Kwaliteit.

Even snel schakelen, daar houden we van. Laagdrempelig. We gaan voor de hoogste kwaliteit, net zolang tot we samen een 'wauw' gevoel hebben.

Super samenwerking met Van Walsem Solutions. Een prachtige webshop gemaakt voor ons. De webshop was 2 dagen open, gelijk resultaat (verkoop). Mooier kan het niet! Echt aan te bevelen! Nu al meer dan 300 bestellingen per week.

Wim van Oostende
Hetspeelkado.nl

Zeer tevreden over de samenwerking met Van Walsem Solutions. Recentelijk hebben wij een compleet nieuwe webshop ontwikkeld in samenwerking met Patrick en zijn team van proffesionals. Bedankt team VWS!

Wim Willemsen
Betuweseal.nl

We kochten begin dit jaar een verliesgevende webshop op. Binnen 4 weken draaide we in de plus. Dankzij Van Walsem Solutions. Zij hebben de webshop geheel geoptimaliseerd en een perfecte Google campagne opgezet waarmee 80% besparen op onze kosten. Zeer tevreden. Snel schakelen. Korte lijnen. En in het weekend en s'avonds bereikbaar. Super!

Teunis Bunt jr.
Buntasbestsanering.nl / Hollandsklompenhuis.nl

Van Walsem Solutions is een zeer gedreven doelgerichte partner. Heeft een sterk team/netwerk en kan razendsnel schakelen. Met zijn selectieve netwerk help hij ons, onze webshops steeds weer naar een hoger niveau tillen.

Pieter van Walsem
Staalkabelstunter.com / Waltox.nl

Wij zijn via via bij Van Walsem Solutions gekomen en Patrick wist al snel hoe hij ons kan helpen! Er wordt snel gereageerd en duidelijk gewerkt. Wij zijn erg blij met deze match.

Sarina van der Kieft
Campingdevijverhof.nl

Van Walsem Solutions creeerde voor ons een volledig nieuwe webshop en beheert ook onze online marketing. Hierdoor hebben we een enorme omzetgroei kunnen realiseren! We zijn daarom ook erg tevreden met de samenwerking.

Martin
Cv-compleet.nl / Elektra-compleet.nl

Wij hebben een zeer goede ervaring met Van Walsem Solutions! Samen bespreken ze de plannen en handelen daarna snel. We begonnen met de opdracht om ons logo te vernieuwen en zij realiseerden daarna ook visitekaartjes, briefpapier en een nieuwe reponsive website. We hebben er een goed gevoel bij! Ze zijn vol nieuwe ideeën dus echt een aanrader.

Jan de Greef
Grevo.nl

Wij werken ook voor:

 • Kapaan
 • Speelgoeddebetuwe
 • staalkabelstunter
 • buntasbest
 • Hollandsklompenhuis
 • grevo
 • Minicar_380
 • denootsaeck
 • cvcompleet
 • Puurteak
 • campingdevijverhof
 • Bount
 • Betuweseal
 • Logo_Lampentotaal
 • vandergarde_380
 • bomenenzo_380
 • HM-E_380
 • Bruin_380
 • Betuwe_uitvaart_380
 • Logo_Bogert

Samen naar (online) succes?.

Neem vrijblijvend contact op met ons om je wensen te bespreken.

×